Τετάρτη, 6 Μαΐου 2026 | 11:41 πμ
Energy Up
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • NEWSROOM
  • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • AUTO NEWS
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΠΩΝΥΜΩΣ
  • ΔΙΕΘΝΗ
Home NEWSROOM Ανεπανάληπτη οδηγική εμπειρία στους επισκέπτες της 88ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης

Ανεπανάληπτη οδηγική εμπειρία στους επισκέπτες της 88ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης

by EnergyUp 7 Σεπτεμβρίου, 2024
7 Σεπτεμβρίου, 2024

Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας μετατρέπει τη Formula 1 σε ηλεκτρική και την βάζει να τρέξει στην πόλη της Θεσσαλονίκης, προσφέροντας μια ανεπανάληπτη οδηγική εμπειρία στους επισκέπτες της 88ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί 7-15 Σεπτεμβρίου 2024.

Το Φυσικό Αέριο, με δυναμική παρουσία ως ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας στην περιοχή της Βόρειας Ελλάδας, σχεδίασε ειδικά για τη ΔΕΘ μια πραγματική διαδρομή στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, γεμίζοντας την πόλη με «πράσινη» ενέργεια.

Μέσα από το πρωτότυπο αυτό παιχνίδι, στόχος της εταιρείας είναι να αναδείξει τη σύνδεσή της με την ηλεκτροκίνηση, στην προώθηση της οποίας διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο. Πράσινες λύσεις και καινοτόμες υπηρεσίες εξοικονόμησης ενέργειας που ωφελούν τους πελάτες της και σέβονται το περιβάλλον, αποτελούν στρατηγική της επιλογή στο πλάνο βιώσιμής ανάπτυξής της.

Συνεπής στη δέσμευσή της για δημιουργία καινοτόμων υπηρεσιών ενέργειας και παροχής ολοκληρωμένης εμπειρίας εξυπηρέτησης στον καταναλωτή, η εταιρεία μεταφέρει τη βιωματική αυτή εμπειρία και στους χώρους της ΔΕΘ.

Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στις 12:00, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του περιπτέρου της εταιρείας που φιλοξενείται στον ιδιαίτερο χώρο προβολής 13 (δίπλα από το περίπτερο της τιμώμενης χώρας), με τους παρευρισκόμενους να απολαμβάνουν τις μουσικές επιλογές του ραδιοφωνικού σταθμού 96.8 Velvet.

Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία ενέργειας σε προσκαλεί στους πιο διασκεδαστικούς αγώνες ταχύτητας, για να γίνεις ένας από τους πρωταθλητές ενέργειες, διεκδικώντας εντυπωσιακά δώρα. Ο αγώνας ξεκινάει στην 88η ΔΕΘ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Με κληρονοµιά που ξεπερνά τον ενάµιση αιώνα και µε χαρακτηριστικό της γνώρισµα/ ανταγωνιστικό  πλεονέκτηµα τηναδιαµφισβήτητη εµπειρία και τεχνογνωσία της στο χώρο της ενέργειας, το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας εγγυάταιασφάλεια, αξιοπιστία και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ενέργειας σε οικιακούς, βιοµηχανικούς και επαγγελµατικούς καταναλωτές.

Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας προσφέρει προϊόντα φυσικού αερίου, ηλεκτρικού ρεύµατος και  συνδυαστικάπακέτα σε όλη την Ελλάδα, ενώ η συνεχής γεωγραφική επέκταση της επιχειρηµατικής της  δραστηριότητας είναι βασικόστοιχείο του στρατηγικού σχεδιασµού της εταιρείας. Παράλληλα, µέσα από τις  συνεργασίες της µε κορυφαίες εταιρείες όπως ηVodafone, η Alpha Bank, η Mondial Assistance και ο Κωτσόβολος, η εταιρεία έχει εξασφαλίσει σηµαντικά δωρεάν προνόµια γιατους πελάτες της, δηµιουργώντας  ακόµα µεγαλύτερο όφελος και προστιθέµενη αξία για τους ίδιους. Η εταιρεία, µέσα από νέασυστήµατα  υποδοµής, διευρύνει σταθερά την online εξυπηρέτηση των πελατών της και δηµιουργεί καινοτόµες και εξατοµικευµένες υπηρεσίες απαντώντας ακόµα πιο στοχευµένα και αποτελεσµατικά στις σύγχρονες  ανάγκες. Το Φυσικό ΑέριοΕλληνική Εταιρεία Ενέργειας εφαρµόζει µία δυναµική επιχειρηµατική στρατηγική,  συνεχίζει την επιτυχηµένη πορεία τηςπαρέχοντας υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες και λειτουργεί µε ακεραιότητα και υπευθυνότητα απέναντι στους ανθρώπους και το περιβάλλον.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.fysikoaerioellados.gr.

FacebookTweetPin
avatar
EnergyUp

Νέα και ειδήσεις για ενεργειακά θέματα.

Προηγούμενο Άρθρο
Θεσσαλονίκη: Ο ΔΕΣΦΑ εγκαινίασε το Τεχνικό Εκπαιδευτικό του Κέντρο στη Νέα Μεσημβρία
Επόμενο Άρθρο
Το Πρόγραμμα Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης 2021-2027 στην 88η ΔΕΘ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ανάγκη ενίσχυσης και επιτάχυνσης της ευρωπαϊκής...

4 Μαΐου, 2026

29 Απριλίου, 2026

Ντουμπρόβνικ-ΠτΔ: Η συνδεσιμότητα στον τομέα της ενέργειας είναι...

29 Απριλίου, 2026

AKTOR: Συμφωνίες για πώληση LNG και μονάδα ηλεκτροπαραγωγής...

29 Απριλίου, 2026

Επιπλέον 37.000 νοικοκυριά εντάσσονται στο «Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης...

29 Απριλίου, 2026

Συνεδριάζει το απόγευμα το υπουργικό συμβούλιο

29 Απριλίου, 2026

Ντουμπρόβνικ: Η Ελλάδα εξελίσσεται σε σημαντικό ενεργειακό κόμβο

29 Απριλίου, 2026

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αποχωρούν από τον ΟΠΕΚ...

28 Απριλίου, 2026

Στην Κολομβία η Πρώτη Διάσκεψη για τη Μετάβαση...

28 Απριλίου, 2026

NEWSROOM

  • Κυριάκος Μητσοτάκης: Ανάγκη ενίσχυσης και επιτάχυνσης της ευρωπαϊκής αμυντικής βιομηχανίας και παραγωγής

    4 Μαΐου, 2026
  • Ήρθε το τέλος της σκέψης;

    2 Μαΐου, 2026
  • 29 Απριλίου, 2026
  • Ντουμπρόβνικ-ΠτΔ: Η συνδεσιμότητα στον τομέα της ενέργειας είναι το κλειδί για την εθνική ασφάλεια και την οικονομική ανάπτυξη

    29 Απριλίου, 2026
  • ΕΕ: Έγκριση προσωρινού πλαισίου κρατικών ενισχύσεων για γεωργία, αλιεία, μεταφορές και ενεργοβόρες βιομηχανίες

    29 Απριλίου, 2026
  • AKTOR: Συμφωνίες για πώληση LNG και μονάδα ηλεκτροπαραγωγής στην Αλβανία

    29 Απριλίου, 2026
  • Επιπλέον 37.000 νοικοκυριά εντάσσονται στο «Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης και Θερμοσίφωνα»

    29 Απριλίου, 2026
  • Συνεδριάζει το απόγευμα το υπουργικό συμβούλιο

    29 Απριλίου, 2026
  • Ντουμπρόβνικ: Η Ελλάδα εξελίσσεται σε σημαντικό ενεργειακό κόμβο

    29 Απριλίου, 2026
  • Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αποχωρούν από τον ΟΠΕΚ και τον ΟΠΕΚ+ Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αποχωρούν από τον ΟΠΕΚ και τον ΟΠΕΚ+

    28 Απριλίου, 2026
  • Κυριάκος Πιερρακάκης: Τα πέντε διδάγματα που πρέπει να πάρει η Ευρώπη από την Ελλάδα

    28 Απριλίου, 2026
  • Γιάννης Στουρνάρας: Θετικές παραμένουν οι προοπτικές της ελληνικής οικονομίας

    28 Απριλίου, 2026
  • Στην Κολομβία η Πρώτη Διάσκεψη για τη Μετάβαση από τα Ορυκτά Καύσιμα

    28 Απριλίου, 2026
  • Το νέο επιχειρηματικό σχέδιο της ΔΕΗ – Επενδύσεις 24,2 δισ. ευρώ έως το 2030

    25 Απριλίου, 2026
  • Υπερταμείο, CVC και JP Morgan «βλέπουν» ενέργεια και υποδομές για νέες επενδύσεις

    24 Απριλίου, 2026

Το ηλεκτρονικό περιοδικό για την ενέργεια, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, την οικονομία και το περιβάλλον!

Λεωφόρος Κηφισίας 62-64, Μαρούσι  15125
info@energyup.gr

Μέλος του

Team Energyup.gr

Παππά Μαρία
Βλάχος Γιώργος
Δέδε Ιωάννα
Αντωνίου Γιάννης

Facebook Twitter

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

  • Κυριάκος Μητσοτάκης: Ανάγκη ενίσχυσης και επιτάχυνσης της ευρωπαϊκής αμυντικής βιομηχανίας και παραγωγής

    4 Μαΐου, 2026
  • Ήρθε το τέλος της σκέψης;

    2 Μαΐου, 2026
  • 29 Απριλίου, 2026

@2021 - Energyup.gr - All Right Reserved.


Back To Top
Energy Up
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • NEWSROOM
  • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • AUTO NEWS
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΠΩΝΥΜΩΣ
  • ΔΙΕΘΝΗ