Η ανθεκτικότητα των επιχειρήσεων στις επιπτώσεις της πανδημίας

Ο ρόλος της ηγεσίας στην οικοδόμηση ισχυρών οργανισμών καθώς και η ανθεκτικότητα των επιχειρήσεων στις επιπτώσεις της πανδημίας θα βρεθούν στο επίκεντρο του 31ου Συνεδρίου Ηγεσίας που πραγματοποιεί η Εταιρία Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ) το τριήμερο 29-30-31 Οκτωβρίου 2020.

Το φετινό συνέδριο, με τίτλο «Terra Incognita: Leadership for Antifragility», φιλοξενεί τους πιο διακεκριμένους ομιλητές στον κλάδο τους ενώ θα πραγματοποιηθεί εξολοκλήρου σε ψηφιακή μορφή, μέσω μιας διαδραστικής πλατφόρμας, διατηρώντας έτσι στον πυρήνα του συνεδρίου τη συζήτηση και την ανταλλαγή απόψεων, που καθιστούν το συνέδριο της ΕΑΣΕ την κορυφαία διοργάνωση σε επίπεδο ανώτατου management στη χώρα.

Η θεματική του φετινού συνεδρίου επικεντρώνεται στην οικοδόμηση ανθεκτικών επιχειρήσεων και οργανισμών μέσα στο κλίμα αβεβαιότητας που δημιουργεί η πανδημία. Τη στιγμή που κανείς δεν είναι σε θέση να προβλέψει την επιστροφή στην κανονικότητα, η ηγεσία οφείλει τόσο να εμπνέει όσο και να δημιουργεί η ίδια τις συνθήκες εκείνες που θα επιτρέψουν στις επιχειρήσεις όχι μόνο να επιβιώσουν αλλά και να αναπτυχθούν περαιτέρω.

Την πρώτη μέρα του συνεδρίου, ο διάσημος συγγραφέας του best-seller Black Swan και δημιουργός του concept Antifragility, Nassim Nicholas Taleb θα μιλήσει για το πώς οικοδομούνται ανθεκτικοί οργανισμοί σε περιόδους κρίσεων και πώς οι επιχειρήσεις μπορούν να εκμεταλλευτούν τις νέες συνθήκες για να αλλάξουν επίπεδο.

Στη δεύτερη μέρα του συνεδρίου, ο Mark Mortensen, καθηγητής INSEAD, ειδικός στη διαχείριση εικονικών ομάδων (virtual teams) θα μιλήσει για τον μετασχηματισμό της ηγεσίας σε έναν κόσμο ανέπαφων επαφών, καταδεικνύοντας την ανάγκη για προσαρμοστικότητα και ευελιξία.

EnergyUp

Νέα και ειδήσεις για ενεργειακά θέματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Energy Up

Ενεργειακά Νέα

Follow US

Social menu is not set. You need to create menu and assign it to Social Menu on Menu Settings.