Κυριακή, 14 Ιουνίου 2026 | 6:14 μμ
Energy Up
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • NEWSROOM
  • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • AUTO NEWS
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΠΩΝΥΜΩΣ
  • ΔΙΕΘΝΗ
Home NEWSROOM Κορυφαίοι ομιλητές και το 2021 στο 4th AthensInvestment Forum

Κορυφαίοι ομιλητές και το 2021 στο 4th AthensInvestment Forum

Ελλάδα 2.0 – Μια Επενδυτική Επανάσταση για την Ελληνική Οικονομία

by EnergyUp 27 Σεπτεμβρίου, 2021
27 Σεπτεμβρίου, 2021

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΤΕΕ) και η Vertical Solutions SA διοργανώνουν υπό την τιμητική αιγίδα των Υπουργείων Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Υποδομών και Μεταφορών, Ψηφιακής Διακυβέρνησης, της  Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών, καθώς και της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος το 4th Athens InvestmentForum, με θέμα: Ελλάδα 2.0 – Μια Επενδυτική Επανάσταση για την Ελληνική Οικονομία.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος – Αίθουσα Φάρος, με ταυτόχρονη ζωντανή μετάδοση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Συνεδρίου aif.gr, καθώς και των ιστοσελίδων real.gr και enikos.gr.

Στο Συνέδριο θα συμμετέχουν κορυφαία στελέχη της Κυβέρνησης, μεταξύ των οποίων, ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας, κ. Κώστας Σκρέκας, ο Υπουργός Υποδομών & Μεταφορών, κ. Κώστας Αχ. Καραμανλής, ο Υπουργός Επικρατείας & Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Κυριάκος Πιερρακάκης, η Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών, κα. Αλεξάνδρα Σδούκου και ο Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας & Πρόεδρος ΔΣ της Enterprise Greece, κ. Γιάννης Σμυρλής.

Είμαστε, παράλληλα, στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τους πρώτους επιβεβαιωμένους ομιλητές – υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς κι εκπροσώπους σημαντικών επιχειρηματικών Ομίλων, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται, με αλφαβητική σειρά, ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος και Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Κοπελούζου, κ. Ιωάννης Αράπογλου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Κοινωνίας της Πληροφορίας (ΚτΠ), κ. Σταύρος Ασθενίδης, ο Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΓΟΣΕ, κ. Χρήστος Βίνης, η Chief Executive Officer του ΔΕΣΦΑ, κα. Maria – Rita Galli, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ADVENT, κ. Βασίλειος Γρηγορίου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της CHOOSE, κ. Γιάννης Δέτσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της EUROBANK, κ. Φωκίων Καραβίας, ο Διευθύνων Σύμβουλος του τομέα ΑΠΕ του Ομίλου Κοπελούζου, κ. Γιάννης Καρύδας, ο Πρόεδρος και Συνιδρυτής της VNK Capital, κ. Βασίλης Κάτσος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, κ. Νίκος Κουρέτας, ο Πρόεδρος της Attica Bank & Πρόεδρος του Ταμείου Μηχανικών και Εργοληπτών Δημοσίων Έργων (ΤΜΕΔΕ), κ. Κωνσταντίνος Μακέδος, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., κ. Αναστάσιος Μάνος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς, κ. Χρήστος Μεγάλου, ο Γενικός Διευθυντής της ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ Α.Ε., κ. Ιωάννης Μητρόπουλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της AVAX S.A., κ. Κωνσταντίνος Μιτζάλης, ο ChiefExecutive Officer της Edison S.p.A, κ.  Nicola Monti, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΠΑ Α.Ε., κ. Κωνσταντίνος Ξιφαράς, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Motor Oil Renewable Energy, κ. Βίκτωρας Παπακωνσταντίνου, το μέλος ΔΣ του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, κ. Γιώργος Περδικάρης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της KIEFER, κ. Χρήστος Πετρόχειλος, ο CEO της ENERGEAN OIL & GAS, κ. Μαθιός Ρήγας, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της EUROLIFE και Πρόεδρος Ένωσης Ασφαλιστών Εταιρειών, κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, ο Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Νοτίου Ευρώπης της HILL INTERNATIONAL, κ. Μανώλης Σιγάλας, ο Αντιπρόεδρος και Project Director του Ομίλου Κοπελούζου, κ. Κωνσταντίνος Σιφναίος, o Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, κ. Γιώργος Στασινός, o Vice President (President elect 2025-2028) of International Gas Union, κ. AndreaStegher, ο National Technology Officer της MICROSOFT, κ. Χάρης Τσαβδάρης, ο Εκτελεστικός Πρόεδρος Δ.Σ. της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ, κ. ΠιέρροςΧατζηγιάννης, καθώς και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ALPHA BANK, κ. Βασίλειος Ψάλτης.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το Συνέδριο:  https://aif.gr/

FacebookTweetPin
avatar
EnergyUp

Νέα και ειδήσεις για ενεργειακά θέματα.

Προηγούμενο Άρθρο
Ο ΣΕΚΕΕ στηρίζει το Elevate Greece και το ελληνικό οικοσύστημα καινοτομίας
Επόμενο Άρθρο
Γιάννης Οικονόμου: Το σχέδιο για τη Δ.Ε.Η είναι ένα άλμα στο μέλλον

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ε Ε -ΟΟΣΑ και αγορές δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης...

8 Ιουνίου, 2026

Γιώργος Κώτσηρας: Τα οφέλη από τις αλλαγές στη...

8 Ιουνίου, 2026

Κυριάκος Πιερρακάκης: Όσο βελτιώνεται η οικονομική συνθήκη, κάθε...

8 Ιουνίου, 2026

Νίκος Δένδιας: Για έναν Έλληνα υπουργό είναι πάντα...

8 Ιουνίου, 2026

Ανοίγει σήμερα η ευρωπαϊκή πρόσκληση για καθαρή ενέργεια...

8 Ιουνίου, 2026

Στην Ουάσιγκτον βρίσκεται από σήμερα  ο Υπουργός Περιβάλλοντος...

8 Ιουνίου, 2026

ΔΕΗ: από σήμερα η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών

26 Μαΐου, 2026

Η συνάντηση των Υπουργών Ενέργειας της Ελλάδας, της...

15 Μαΐου, 2026

Από τη «μικρή ΔΕΗ» στη «διπλή ΔΕΗ» –...

11 Μαΐου, 2026

NEWSROOM

  • Ε Ε -ΟΟΣΑ και αγορές δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία

    8 Ιουνίου, 2026
  • Νίκη του Νικόλ Πασινιάν στις εκλογές στην Αρμενία

    8 Ιουνίου, 2026
  • Γιώργος Κώτσηρας: Τα οφέλη από τις αλλαγές στη ρύθμιση των 72 δόσεων

    8 Ιουνίου, 2026
  • Κυριάκος Πιερρακάκης: Όσο βελτιώνεται η οικονομική συνθήκη, κάθε μέρα, κάθε βδομάδα, κάθε μήνα θα υπάρχουν κινήσεις προς όφελος της κοινωνίας

    8 Ιουνίου, 2026
  • Νίκος Δένδιας: Για έναν Έλληνα υπουργό είναι πάντα συγκινητικό να βρίσκεται εδώ, στη Λευκωσία, στην πρωτεύουσα του Κυπριακού Ελληνισμού

    8 Ιουνίου, 2026
  • Ανοίγει σήμερα η ευρωπαϊκή πρόσκληση για καθαρή ενέργεια -CETPartnership 2026

    8 Ιουνίου, 2026
  • Στην Ουάσιγκτον βρίσκεται από σήμερα  ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Σταύρος Παπασταύρου

    8 Ιουνίου, 2026
  • Το Πεκίνο προωθεί ένα πιλοτικό πρόγραμμα για την καινοτόμο ανάπτυξη δικτύων τεχνολογίας 6G

    8 Ιουνίου, 2026
  • ΔΕΗ: από σήμερα η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών

    26 Μαΐου, 2026
  • ΔΕΔΔΗΕ: Υπεγράφη η σύμβαση για την κατασκευή του νέου Κέντρου Διανομής Κερατέας

    15 Μαΐου, 2026
  • Η συνάντηση των Υπουργών Ενέργειας της Ελλάδας, της Σερβίας, της Βόρειας Μακεδονίας και της Βουλγαρίας

    15 Μαΐου, 2026
  • Από τη «μικρή ΔΕΗ» στη «διπλή ΔΕΗ» – Την Πέμπτη η γενική συνέλευση για αύξηση κεφαλαίου 4 δισ. ευρώ – Στόχος ο διπλασιασμός της εγκατεστημένης ισχύος

    11 Μαΐου, 2026
  • Δημιουργία φωτοβολταϊκού σταθμού στην περιοχή Λάγουρα του Δήμου Άργους Ορεστικού Καστοριάς

    6 Μαΐου, 2026
  • Κυριάκος Μητσοτάκης: Ανάγκη ενίσχυσης και επιτάχυνσης της ευρωπαϊκής αμυντικής βιομηχανίας και παραγωγής

    4 Μαΐου, 2026
  • Ήρθε το τέλος της σκέψης;

    2 Μαΐου, 2026

Το ηλεκτρονικό περιοδικό για την ενέργεια, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, την οικονομία και το περιβάλλον!

Λεωφόρος Κηφισίας 62-64, Μαρούσι  15125
info@energyup.gr

Μέλος του

Team Energyup.gr

Παππά Μαρία
Βλάχος Γιώργος
Δέδε Ιωάννα
Αντωνίου Γιάννης

Facebook Twitter

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

  • Ε Ε -ΟΟΣΑ και αγορές δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία

    8 Ιουνίου, 2026
  • Νίκη του Νικόλ Πασινιάν στις εκλογές στην Αρμενία

    8 Ιουνίου, 2026
  • Γιώργος Κώτσηρας: Τα οφέλη από τις αλλαγές στη ρύθμιση των 72 δόσεων

    8 Ιουνίου, 2026

@2021 - Energyup.gr - All Right Reserved.


Back To Top
Energy Up
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • NEWSROOM
  • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • AUTO NEWS
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΠΩΝΥΜΩΣ
  • ΔΙΕΘΝΗ