Ο Κωστής Χατζηδάκης, στο Συμβούλιο Υπουργών Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Η Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία, που πρόσφατα παρουσίασε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Σχέδιο Συμπερασμάτων για το Παγκόσμιο Πλαίσιο για την αποτροπή της απώλειας της βιοποικιλότητας μετά το 2020 θα συζητηθούν στο Συμβούλιο Υπουργών Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Στο Συμβούλιο θα συμμετάσχει ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος μεταβαίνει σήμερα στις Βρυξέλλες.

Στο περιθώριο του Συμβουλίου, ο υπουργός θα συνομιλήσει κατ’ ιδίαν με τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιο για την Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία, Επίτροπο Frans Timmermans, καθώς και με τον Επίτροπο, αρμόδιο για το Περιβάλλον Virginijus Sinkevičius.

Επίσης, ο κ. Χατζηδάκης θα συζητήσει με εκπροσώπους από ευρωπαϊκές ΜΚΟ που ασχολούνται με θέματα περιβάλλοντος, σε ειδική εκδήλωση που διοργανώνει η Φινλανδική Προεδρία, με τη συμμετοχή και άλλων ομολόγων του.

Τέλος, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας θα συναντηθεί με Έλληνες εργαζόμενους στις Γενικές Διευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Περιβάλλοντος, Κλίματος και Ενέργειας.

EnergyUp

Νέα και ειδήσεις για ενεργειακά θέματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Energy Up

Ενεργειακά Νέα

Follow US

Social menu is not set. You need to create menu and assign it to Social Menu on Menu Settings.