Ρεύμα και φυσικό αέριο από την elpedison

Η ELPEDISON, o πρώτος ανεξάρτητος παραγωγός ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα και ο μεγαλύτερος εναλλακτικός προμηθευτής ρεύματος, με δυναμική παρουσία και στην αγορά του Φυσικού Αερίου, διασφαλίζει μία διαδικασία ηλεκτροπαραγωγής απόλυτα φιλικής προς το περιβάλλον, με τις δύο ιδιόκτητες μονάδες της στη Θίσβη Βοιωτίας και στη Θεσσαλονίκη, που λειτουργούν αποκλειστικά με καύσιμο φυσικό αέριο. 

Μέσω της εμπειρίας και της διεθνούς τεχνογνωσίας της, η ELPEDISON σχεδιάζει και παρέχει συνεχώς νέες καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα. Στόχος της εταιρείας είναι να βοηθά τους 250.000 και πλέον πελάτες της να βελτιστοποιούν την ενεργειακή τους κατανάλωση και, επομένως, να μειώνουν σημαντικά το ενεργειακό και περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα.

Με όραμα να είναι ο ηγέτης στην παροχή κορυφαίων ενεργειακών λύσεων, καθώς και να προσθέτει καθημερινά και με συνέπεια, αξία στην ελληνική κοινωνία, η ELPEDISON, δεσμεύεται να παράγει και να προμηθεύει ηλεκτρική ενέργεια με ασφάλεια, συνεισφέροντας στην ενεργειακή επάρκεια, τη βιώσιμη ανάπτυξη, καθώς και στην οικονομική ευημερία της χώρας και των τοπικών κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται. 

Πάντα δίπλα στον τελικό καταναλωτή, η ELPEDIOSN καλύπτει με τον πιο αξιόπιστο και οικονομικό τρόπο τις ενεργειακές ανάγκες δεκάδων χιλιάδων νοικοκυριών και επιχειρήσεων, παρέχοντας τις πλέον ολοκληρωμένες υπηρεσίες στην ελληνική αγορά. Προσφέρει καινοτόμα προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, διαφοροποιημένες προωθητικές ενέργειες που παρέχουν σημαντικά οικονομικά

οφέλη στον πελάτη, καθώς και αποτελεσματική πελατειακή υποστήριξη.

Mε το προϊόν 24 Ώρες Νυχτερινό, οι καταναλωτές μπορούν να απολαύσουν στο σπίτι τους ρεύμα σε τιμή χαμηλότερη και από τη νυχτερινή, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, κάθε μέρα! 

Συνδυάζοντας ρεύμα και φυσικό αέριο ELPEDISON, οι πελάτες μπορούν να κερδίσουν ακόμα περισσότερο! Με το πρόγραμμα Double Energy Home Fix, οι πελάτες απολαμβάνουν για το ρεύμα του σπιτιού τους, τη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, χαμηλότερη και από τη νυχτερινή, και έκπτωση 35% στο φυσικό αέριο για 2 ολόκληρα χρόνια.

Επιπλέον, πληρώνοντας με κάρτες Eurobank € πιστροφή, οι πελάτες εξασφαλίζουν 3% € πιστροφή, στο σύνολο του λογαριασμού τους

Η ELPEDISON φροντίζει να προσφέρει τις πιο οικονομικές προτάσεις και για τις πολυκατοικίες. Με το πρόγραμμα Double Energy Building εξασφαλίζετε φυσικό αέριο σε τιμή  χαμηλότερη έως και 5%*, επιπλέον έκπτωση συνέπειας 5% και δώρο € 50 για την έκδοση φύλλου καύσης. Ακόμα, επωφελείστε με 24 Ώρες Νυχτερινό ρεύμα για τον κοινόχρηστο μετρητή της πολυκατοικίας καθώς και 50 € δώρο στο ρεύμα του κάθε διαμερίσματος. 

Επιπλέον, κατανοώντας τις αυξημένες ανάγκες του σημερινού καταναλωτή για οικονομική ασφάλεια και σιγουριά, η ELPEDISON,  αποτελεί τον  πρώτο προμηθευτή στην Ελληνική αγορά που προχώρησε στην προσφορά του  καινοτόμου προϊόντος ELPEDISON Protect, σε συνεργασία µε  τον παγκόσμιο ασφαλιστικό οργανισμό ΑΧΑ. 

Η ELPEDISON, µε το προϊόν ELPEDISON Protect, εκτός από τις σημαντικές εκπτώσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα, διασφαλίζει στον πελάτη την εξόφληση του λογαριασμού του σε περίπτωση ακούσιας ανεργίας, ασθένειας ή ατυχήματος.

Η ELPEDISON παρέχει στους πελάτες της την αναβαθμισμένη  πλατφόρμα υπηρεσιών  myelpedison, με σημαντικές  νέες δυνατότητες  και αυξημένη ευκολία. 

Συγκεκριμένα, οι χρήστες του myelpedison έχουν την δυνατότητα να βλέπουν και να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους “ on the spot”, να παρακολουθούν την ανάλυση ενέργειας που έχουν καταναλώσει και να συγκρίνουν διαφορετικές περιόδους κατανάλωσης, να εισάγουν τις μετρήσεις του ηλεκτρικού τους ρεύματος κάθε μήνα και να διαχειρίζονται το προφίλ τους.

Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν μέσα από το νέο myelpedison να επικοινωνούν απευθείας με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της ELPEDISON, να λαμβάνουν προσωπικά μηνύματα από τον Προμηθευτή τους, να βρίσκουν απαντήσεις στις ερωτήσεις τους και να ενημερώνονται για  όλα τα νέα της ELPEDISON!

Επιπλέον, η εγγραφή και η διαχείριση του λογαριασμού myelpedison από τον εκάστοτε πελάτη έχει καταστεί  πιο εύκολη και ασφαλής από ποτέ.

Η ELPEDISON βρίσκεται  πάντα διπλά στους πελάτες της προκειμένου να προσφέρει προφέρει καινοτόμες και πρακτικές ενεργειακές λύσεις, που προφέρουν αληθινή αξία στον πελάτη

*Σε σχέση με τον βασικό προμηθευτή

EnergyUp

Νέα και ειδήσεις για ενεργειακά θέματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Energy Up

Ενεργειακά Νέα

Follow US

Social menu is not set. You need to create menu and assign it to Social Menu on Menu Settings.