Τ. Θεοδωρικάκος: Η μάχη για την Ελλάδα θα είναι νικηφόρα μόνο αν τη δώσουμε όλοι ενωμένοι

«Η μάχη του αύριο για την Ελλάδα θα είναι νικηφόρα μόνο αν την δώσουμε όλοι οι Έλληνες ενωμένοι», τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος σε παρέμβασή του προς τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων που συνεδρίασε με αφορμή την 156η επέτειο επανένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα.
Στην παρέμβασή του, μέσω τηλεδιάσκεψης, ο κ. Θεοδωρικάκος υπογράμμισε ότι η Ένωση των Επτανήσων το 1864 δείχνει το δρόμο για το μέλλον της χώρας. «Ενωμένοι οι Έλληνες μπορούμε να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες. Δεν υπάρχουν περιθώρια για διχαστικές λογικές. Χρειάζεται ρεαλιστικό σχέδιο για να ξεπεράσουμε την κρίση και η κυβέρνηση το διαθέτει. Απαιτείται, όμως, ενότητα και αλληλεγγύη για να προχωρήσουμε μπροστά».
Ο κ. Θεοδωρικάκος αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες του υπουργείου Εσωτερικών για την ψηφιοποίηση υπηρεσιών και την αδιάκοπη λειτουργία του Δημοσίου κατά τη διάρκεια της καραντίνας, εξήρε δε τη συνεργασία του υπουργείου με την αυτοδιοίκηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
Υπογράμμισε, ακόμη, ότι τους τελευταίους μήνες η Ελλάδα αντιμετώπισε με επιτυχία τόσο τις προκλήσεις της Τουρκίας σε Έβρο και Αιγαίο όσο και την πανδημία και δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι «με την αποφασιστικότητα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και την τόλμη της κυβέρνησης η Ελλάδα από “μαύρο πρόβατο” της Ευρώπης έγινε φωτεινό παράδειγμα σε όλο τον κόσμο».

Tagged :

EnergyUp

Νέα και ειδήσεις για ενεργειακά θέματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Energy Up

Ενεργειακά Νέα

Follow US

Social menu is not set. You need to create menu and assign it to Social Menu on Menu Settings.