Ως National Winner διακρίθηκε η Ολυμπία Οδός

Ως National Winner διακρίθηκε η Ολυμπία Οδός στα «Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων 2019», έναν από τους μεγαλύτερους και πιο μακροχρόνιους επιχειρηματικούς διαγωνισμούς στον κόσμο.

Κατέκτησε αρχικά μία θέση στη λίστα επιχειρηματικής αριστείας «Ones to Watch», για την επίδοσή της στην κατηγορία «Καινοτομία» μεγάλων εταιρειών και προωθεί τις βασικές αξίες του διαγωνισμού, για ηθική και επιτυχία. Στη συνέχεια, μια ανεξάρτητη επιτροπή κριτών, συμπεριλαμβανομένων επιχειρηματιών, πολιτικών και ακαδημαϊκών, την ανέδειξε ως «National Winner» στην κατηγορία της.

Στον φετινό διαγωνισμό δήλωσαν συμμετοχή 120.000 εταιρείες, από τις οποίες 2.700 επιλέχθηκαν στην πρώτη φάση του διαγωνισμού (Ones to Watch) και 300 αναδείχθηκαν Εθνικοί Νικητές (National Winners) από 33 χώρες.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ολυμπίας Οδού, Παναγιώτης Παπανικόλας, ανέφερε πως η διάκριση αυτή της εταιρείας «είναι η επιβράβευση μιας συνειδητής προσπάθειας που κάνουμε, για να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες με σύγχρονα εργαλεία, αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας. Για τα επόμενα χρόνια δεσμευόμαστε για το τρίπτυχο: Οδική ασφάλεια-εξυπηρέτηση των οδηγών, καινοτομία και τοπικές κοινωνίες. Ευχαριστούμε τους κριτές για την αναγνώριση της προσπάθειάς μας και πάνω από όλα τους ταξιδιώτες, για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν καθημερινά».

Από την πλευρά του, ο Adrian Tripp, διευθύνων σύμβουλος των European Business Awards, δήλωσε πως «πρόκειται για μία σημαντική διάκριση» και πως «η Ολυμπία Οδός είναι αναμφισβήτητα στην πρωτοπορία του κλάδου της. Η επιλογή σας ως National Winner δείχνει ότι είστε μία από τις πιο εμπνευσμένες, επιτυχημένες και δυναμικές εταιρείες στην Ευρώπη. Συγχαρητήρια για τη διάκρισή σας».

EnergyUp

Νέα και ειδήσεις για ενεργειακά θέματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Energy Up

Ενεργειακά Νέα

Follow US

Social menu is not set. You need to create menu and assign it to Social Menu on Menu Settings.